ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI NYT! Ilmoittaudu mukaan 16.9.2022 mennessä!

Ilmoittaudu mukaan Eduhakkerit Akatemiaan

Eduhakkerit Akatemia on sinua varten, jos vastaat ”kyllä” yhteenkin alla olevista kysymyksistä:
  • Onko sinulla kasvava sisäinen palo ja intohimoinen halu kehittää opetusta ja opetuskulttuuria nykyisestä huomattavasti paremmaksi, mutta et ole aivan varma mistä aloittaa tai kenen kanssa sitä tehdä?
  • Onko sinulla idea, opetusmenetelmä, työkalu, tuote tai ajatus palvelusta, joka auttaisi opettajia opetustyössä tai oppilaita opiskelussa, mutta jonka kehittämisessä tarvitset tukea ja ohjausta?
  • Kehittyykö sisälläsi ääni, jonka haluaisit saada kuulluksi ja jonka kuuleminen hyödyttäisi opettajia, oppilaita ja opiskelijoita, mutta sinulta puuttuu megafoni ja kanavat tavoittaa kuulijoita?
  • Haluatko verkostoitua sekä kokeneiden opetuksen kehittäjien että tulevaisuuden opetuksen kehittäjien kanssa, sekä käyttää aikaa yhdessä oppimiseen ja maailman muovaamiseen?

Eduhakkerit Akatemia on täysin maksuton palvelu ja verkosto.

Eduhakkerit Akatemiaan ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään. Voit koska tahansa hypätä pois kyydistä. Mikäli päätät ilmoittautua mukaan, aiomme tehdä kovasti töitä sen eteen, että yhteinen matkamme on sinulle niin hyödyllinen ja kannattava, että et halua keskeyttää sitä.


Mikä on Eduhakkerit Akatemia?

Syksyn 2022 Eduhakkerit Akatemia on kolmen kuukauden yhteisöllinen matka, jota taivalletaan oman työn tai opiskelun ohella.

Tapaamme yhteisönä kolme kertaa etäyhteyden välityksellä seuraavina ajankohtina:

  • Ti 27.9.2022 klo 17.00-19.00 – Inspiraatio, identiteetti ja vahvuudet
  • Ke 26.10.2022 klo 17.00-19.00 – Yhteisö sinun voimavaranasi
  • To 24.11.2022 klo 17.00-19.00 – Opetus- ja oppimiskulttuurin juuriongelmat

Kolmen tapaamiskertamme aikana saat erilaisia näkökulmia opetuksen ja opetuskulttuurin kehittämisestä, tutustut ja verkostoidut kokeneiden konkareiden ja tulevaisuuden tekijöiden kanssa sekä saat sparrausta, mentorointia ja ohjausta omille ideoille, ajatuksille, näkemyksille, menetelmille, työkaluille, tuotteille ja/tai palveluille, joiden kautta pyrit tai haluat pyrkiä muovaamaan koulumaailmaa. Lisäksi pääset mukaan yhteisöön, joka kannustaa, rohkaisee, tukee ja tsemppaa sinua sillä tiellä, minkä ikinä itsellesi kulloinkin elämässäsi valitset.


Mitä Eduhakkerit Akatemian jälkeen?

Kolmen Eduhakkerit Akatemian etätapaamisen jälkeen pääset osaksi laajempaa Eduhakkerit-yhteisöä, joka järjestää erimuotoisia ja aiheisia tapaamisia, keskustelutilaisuuksia ja koulutuksia oppimisen, opetuksen ja opetuskulttuurin kehittämiseen liittyen.


Ketkä ovat Eduhakkerit Akatemian takana?

Eduhakkerit Akatemian takana on pieni yhteisö opetuksen ja opetuskulttuurin kehittäjiä, jotka ovat edellisen vuosikymmenen aikana sinnikkään ja uutteran työn kautta raivanneet tietä erilaisille opetukseen ja opiskeluun liittyville ideoille, käytänteille, menetelmille, tuotteille ja palveluille.

Eduhakkerit-yhteisö laajenee Eduhakkerit Akatemian kautta, joista ensimmäinen järjestettiin 2021–2022. Tällöin vuoden kestäneelle matkalle osallistui opettajia alakoulusta yliopistoihin niin kasvatustieteiden, luonnontieteiden, kielitiedeiden, viestinnän, taideopetuksen ja erityisopetuksen puolelta. Lisäksi mukana oli muun muassa yrittäjiä, puutarha-alan tutkintovastaava, säveltäjä ja puolustusvoimien kouluttaja. Unohtamatta muita opetuksen ja koulutuksen saralla työskenteleviä henkilöitä, opiskelijoita ja muita, jotka eivät ole lähtökohtaisesti opettajia / kasvattajia / kouluttajia / valmentajia / ohjaajia (ainakaan vielä), mutta joita oppiminen ja opetuskulttuurin kehittäminen kiinnostaa syvästi.


Miksi Eduhakkerit Akatemia on perustettu?

Eduhakkerit Akatemia on perustettu kahdesta syystä.

Ensinnäkin me olemme edellisten vuosikymmenten aikana oppineet hyvin paljon oppimisen, opetuksen ja opetuskulttuurin sekä niihin liittyvien palveluiden ja tuotteiden kehittämisestä. Lisäksi meille on kehittynyt hyvin laaja sekä kotimainen että kansainvälinen verkosto samankaltaisista ammattilaisista. Tietotaitomme ja verkostomme hyödyttäisi valtavasti ihmisiä tai tiimejä, jotka haluavat omalta osaltaan kehittää oppimiseen liittyviä asioita kohti parempaa. Haluamme auttaa, koska pystymme.

Toiseksi, mitään isoa, hienoa tai maailmaa mullistavaa ei kukaan pysty tekemään yksin. Me tarvitsemme aina työparin, tiimin tai kokonaisen yhteisön pyrkimyksissämme muovailla maailmaa. Jos sinussa on intohimoa, jos sinussa on sisäistä paloa, jos sinulla on vahvoja visioita ja kykyä toteuttaa niitä, tule kaltaisiesi seuraan. Yhdessä olemme enemmän!

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI NYT! Ilmoittaudu mukaan 16.9.2022 mennessä!

Päätös lähteä mukaan voi myöhemmin osoittautua yhdeksi elämäsi tärkeimmistä päätöksistä.

Ilmoittaudu mukaan Eduhakkerit Akatemiaan

Lisätietoja:
Pekka Peura
pekka@eduhakkerit.fi
0440329877

Susanna ”Suski” Mikander
suski.mikander@gmail.com
0400735833